Data / Internet

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet. Bijna elke apparaat is er verbonden mee. Wilt u ergens in uw huis een internetaansluiting dan bent u bij Power Up Installatie aan het juiste adres. Heeft u een extra internetaansluiting nodig voor bijvoorbeeld een computer, tv-ontvanger, spelcomputer, printer, laadpaal, pv systeem Ik help u dit te realiseren. Doormiddel van nieuwe bekabelingen aan te leggen naar de plaats van het apparaat dat nog niet verbonden is. Er wordt utp kabel gebruikt die een gigabyte verbinding aan kan. Dit om een snelle verbinding tot stand te laten komen. De bekabeling kan in een opbouw kabel goot gemonteerd worden. Mocht u dit niet mooi vinden dan kan dit ingebouwd worden doormiddel van frezen en boren. Er wordt dan een doos gemonteerd in de wand, waar de utp kabel op afgemonteerd wordt. Hier kan dan een kant en klare internet kabel een patchkabel in gedaan worden. Die dan in uw apparaat gemonteerd wordt. Uiteraard wordt in overleg met de klant de wanden mooi afgeleverd door de wand te stuken met gips.

Mocht u een slecht draadloos ontvangst hebben op uw thuis netwerk dan wordt er gekeken naar een oplossing doormiddel van een extra ontvanger te plaatsen die een eigen draadloos netwerk uitzendt. Er wordt dan vanaf het modem dat meestal in de meterkast staat een extra utp kabel gemonteerd naar de ruimte in huis waar het slechte ontvangst is. Bij het modem in de meterkast komt dan een extra adapter die in het stopcontact geplaatst wordt die Poe voeding creëert. Zo wordt de unit gevoed. Zo hoeft er slechts 1 internet utp kabel aangesloten te worden op de unit. Waar het signaal en de voeding in 1 kabel zit. Anders moest er in de buurt van de unit een stopcontact gemaakt worden.

Ook zijn er units op de markt die ervoor gemaakt zijn om buiten gemonteerd te worden zodat u altijd om uw huis en in de tuin een goed bereik heeft draadloos.

Mocht het nodig zijn dat uw omvormer van uw zonnepanelen een internetaansluiting nodig heeft dan is dit te realiseren. Laadpalen hebben tegenwoordig ook een applicatie die internet nodig heeft. Dit is 1 van de vele voorbeelden waar het aanleggen van een internet kabel van belang is.