Inbraak Beveiliging

Power Up Installatie biedt beveiliging op maat aan. Om zijn klanten een veilig gevoel te kunnen geven als zij thuis de deur dichtdoen om aan de slag te gaan in hun dagelijks leven.

Niets is zo vervelend om thuis te komen en er is in gebroken en je geliefde spullen zijn ontvreemd. Vaak zijn dit ook goederen met sentimentele waarde die niet vervangbaar zijn.

Om dit gevoel van veiligheid te waarborgen kunnen er verschillende maatregelen genomen worden. Bouwkundige maatregelen zijn bedoeld om de inbreker te vertragen en een schild te vormen rond uw pand. Denk hierbij aan drie sterren cilinders, veiligheidsbeslag voor deuren, rolluiken, hekwerken, veiligheidsglas, kluizen. Elektronische maatregelen zijn bedoeld om de inbreker te signaleren. Dit kenbaar te maken en door te melden aan de eindgebruiker de klant.

Omdat voor Power Up Installatie gewoon niet goed genoeg is bieden zij een alarmsysteem aan voor hun klanten uit het hoogste segment aan kwaliteit. Deze is elk jaar te voorzien van nieuwe software uitgebracht door de leverancier. Waar nieuwe features of aanpassingen zijn doorgevoerd. Deze alarmsystemen zijn hybride dat wil zeggen dat componenten zowel bedraad als draadloos uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij aan bewegingssensoren, diervriendelijke sensoren, raam en deur contacten, glasbreuk melders, tril contacten, water melders, rook melders, koolmonoxide melders, hitte melders.

Het is ook mogelijk om deze systemen te bedienen door een applicatie op uw mobiel. Dit heeft als voordeel waar u ook bent u dezekunt gebruiken en bedienen. Doormiddel van push notificatie bent u op de hoogte van alarm meldingen of evt storings meldingen. U kunt het logboek van het systeem uitlezen met de applicatie. Het geeft Power Up Installatie de mogelijkheid om service te verlenen op afstand voor hun klanten. Er zijn ook modules te plaatsen in het systeem die het mogelijk maken uw verlichting te kunnen bedienen. En modules die het mogelijk maken een standalone toegangscontrole te kunnen realiseren.

Alarm systeem

beweging sensoren

Bewegingssensoren

Mobiele app